Vacature
Keuken

Kom jij ons koksteam versterken?!

Kom werken in de keuken van Kaat en werk samen met onze chef koks.

In de keuken maken we de lekkerste recepten vers en biologisch voor in het restaurant; ontbijt, lunch, borrel, high tea, picknick en koken we voor evenementen. Daarnaast maken we biologische producten zoals soep, jam, dressing en chutney, voor in de winkel.

Bij deze functie is hygiëne en schoon werken erg belangrijk. Wij werken hiervoor volgens diverse protocollen die van groot belang zijn in verband met de voedselveiligheid.

Taken medewerker keuken:
– Snijden, wassen en portioneren van producten
– Afwegen, mengen en klaarzetten van ingrediënten
– Opwarmen, ontdooien en afbakken van producten
– Klaarmaken van gerechten (delen van), zoals soepen, sauzen en desserts
– Afwassen en schoonmaken van pannen, werkbladen en keukenmachines
– Opruimen van gebruikte materialen en ingrediënten
– Afvoeren van afval uit de keuken
– Vegen en dweilen van de vloer
– Inspecteren en bijhouden van de voorraad
– Zorgdragen voor juiste bewaring van producten
– Uitpakken en verwerken van producten

Heb je al even op de website gekeken naar de keuken, of ben je misschien al langs geweest op locatie en wil je graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan kun je contact opnemen met onze zorg coördinatoren Gerda Heerink of Paula Benning. Zij gaan dan verder met je in gesprek om te kijken waar in het bedrijf jij het beste op je plek gaat zijn.

Je kunt bij ons werken als je vanuit de wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO) of Wet langdurige Zorg (WLZ) dagbesteding hebt toegewezen gekregen. Ook hebben we plaats voor stagiaires uit het speciaal voortgezet onderwijs.

Ook verwijzers, stage coördinatoren en begeleiders kunnen aanmeldingen doen of informatie opvragen via ons algemene telefoonnummer 038 – 2001 800 of via aanmelden@dekasvankaat.nl.

Verse soep met brood voor de lunch
Pijl omhoog wit