Rondleiding

Welkom in de Kas van Kaat! Laten we je een rondleiding geven:

Na een wandeling door het park van Buitengoed De Herfte neem je plaats op ons prachtige terras waar we ons te buiten gaan aan een vers gezette cappuccino en een appelKaatje. De kinderen drinken snel hun ranja op en rennen naar de speelhoek en zandbak.

Heb je de koffie al op? Loop dan even mee de kas in om bij de Bakkerij van Kaat te kijken waar het team van de bakkerij samen de lekkerste biologische broden bakken. Naast al die smaakvolle broden kun je hier ook terecht voor cakes, koeken en andere (h)eerijke verrassingen. Terwijl je een koekje staat te proeven zie je dat er aan de overkant Atelier Hip!

Het atelier met haar prachtige collectie stoffen en handgemaakt producten met een verhaal! Koekeloer nog even tussen alle hebbedingetjes, dan kunnen we daarna doorlopen naar buiten.

Buiten vinden we namelijk de kassen en het land waar onze biologische groenten worden verbouwd. De groenten in de kas staan er prachtig bij en er hangt een lekkere groene geur.

Nadat de groenten en het fruit is geoogst komt een deel terecht in de Keuken van Kaat waar ons team van koks allemaal lekkere dingen koken. Denk aan jams en chutneys, heerlijke dressings en soepen!

Kom snel eens langs bij de Kas van Kaat.

Groetjes van Kaat!

Pluktuin - de Kas van Kaat
We hebben ook een pluktuin!
Pijl omhoog wit