Missie

De Kas van Kaat is een sociale onderneming. Dit dragen we uit op met name 2 pijlers.

– Positieve inbreng op onze aarde. Bij De Kas van Kaat telen we niet alleen biologisch, we hebben onszelf ook de uitdaging opgelegd om zo veel mogelijk te werken met lokale producenten en leveranciers. De spullen in de winkel zijn van biologische oorsprong. Ze hebben niet allemaal het keurmerk omdat wij er soms voor kiezen om te werken met kleine startende ondernemers die (nog) niet over dit keurmerk beschikken. Binnen onze hele onderneming werken we b.v. ook volgens het less-waste principe.

– Ieder mens telt mee. Bij De Kas van Kaat werken we met mensen die het op de reguliere arbeidsmarkt (even) niet redden. Als jouw insteek is om een bijdrage te leveren aan ons bedrijf dan ben je bij ons welkom. Normen en waarden als gelijkheid, respect en eerlijkheid staan bij ons hoog op de agenda. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een fijne werkplek en willen deze graag bieden.

Ons bedrijf is gevestigd op Buitengoed de Herfte, dit unieke bedrijventerrein bestaat alleen uit sociale ondernemingen die, net als wij, bezig zijn met het begeleiden van mensen die het op de reguliere arbeidsmarkt of scholen even niet redden. Op dit moment zijn op dit terrein onze collega bedrijven, Axent-groen, Binthout, De Toren, Edward Otten & Hanze-Duck gevestigd.

Heb je onze website bekeken of ben je misschien wel langs geweest op onze locatie en wil je graag onderdeel uitmaken van dit mooie bedrijf ? Dan kun je contact opnemen met onze zorgcoördinatoren. Zij gaan dan verder met je in gesprek om te kijken waar in het bedrijf jij het beste op je plek gaat zijn. Ook verwijzers, stage coördinatoren en begeleiders kunnen aanmeldingen doen of informatie opvragen via het e-mailadres aanmelden@dekasvankaat.nl of via ons algemene telefoonnummer 038 – 2001 800


Het team van de Kas van Kaat bestaat uit een mix van vakkrachten en zorg professionals. Deze mix maakt dat we dit project kunnen runnen als echt bedrijf maar tevens waar nodig begeleiding kunnen bieden. De gemene deler in dit team is de passie voor het sociaal en biologisch ondernemen.

Vanuit de Omega Groep kunnen wij een beroep doen op een aantal jobcoaches die kunnen helpen bij de volgende stap op weg (terug) naar een betaalde baan. Voor dit laatste geldt overigens dat dit mag, maar niet moet. Ook wanneer je langdurig bij ons wil werken is dit mogelijk en ben je natuurlijk van harte welkom.

Kwekerij - de Kas van Kaat
Hier kweken we onze groenten!
Pijl omhoog wit