Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Wandelpakket van Kaat

Kas van KAAT Kuyerhuislaan 8D, Zwolle

Eropuit met het Wandelpakket van Kaat! Wandelpakket bestaat uit: – Koffie en thee bij ontvangst – Goed gevulde tas van Kaat (o.a. sap, fruit, sandwiches, yoghurt en lekkernij) – Plattegrond met route (keuze uit 2 routes) – Verrassing van Atelier Hip – Drankje bij terugkomst Pakket 19,50 p.p. Reserveer 1 dag van te voren via (...)

€19,50

Tomaten Proeffestival

Kas van KAAT Kuyerhuislaan 8D, Zwolle

Tomaten Proeffestival + kleine proeverij van pepers. Op dit festival laten hobby- en beroepstuinders hun eigen teelt proeven en kunnen er zaadjes gedeeld worden. De Kas van Kaat doet zelf ook actief mee. Op de kwekerij van de Kas van Kaat worden, samen met de cliënten, dit jaar wel vijftig verschillende rassen tomaten geteeld. Ook (...)

Velt Najaars Tuinmarkt

Kas van KAAT Kuyerhuislaan 8D, Zwolle

Velt Najaars Tuinmarkt Een tuinmarkt met biologisch geteelde producten. Biologisch geteelde bloembollen, plant-knoflook, eetbare struiken, kruiden en meer. Dit alles wat voor de winter de tuin in moet. Ook afhaalmoment van de bestelde Velt bloembollenactie. Het is mogelijk om je eigen geteelde stekken, zaden en planten weg te geven of te verkopen. Als extra service (...)